God jul & gott nytt år!

Sista jobb-dagen för i år! Skulle fotograferat ett brudpar idag i ateljén, men den stackars bruden hade fått kräksjukan så det blev inställt.... tycker så oerhört synd om dem, tänk att ligga hemma så sjuk och tänka på att det skulle varit ens bröllopsdag!

Var i ateljén ett kort tag för att lämna ut de sista julbeställningarna och dubbelkolla att allt var dubbelt back-upat  från 2008, det var det... ;-)

Så nu är det ledigt tills 7 januari!


Charmtrollet Simon, som jag fotograferat 1 gång i månaden sedan han föddes! Fotograferade hans mamma 1 gång i månaden under graviditeten och sen tänkte vi att det skulle vara roligt att forsätta tills han blir ett år. Jättekul att se hur mkt han lär sig mellan tillfällena! Han är nu van fotomodell och sätter sig och ler varje gång! 

fredag 19 dec sista öppetdag för i år!

Vill bara påminna alla som har beställningar att hämta inför jul om att imorgon torsdag och fredag kl. 12-17 är sista dagarna som är öppet i år :-) 

Så efter bröllopsfotograferingen så blir det lite ledigt för första gången sen i april :-)

Många har droppat in och hämtat under dagen så det har varit fullt ös! Emellan kunderna har jag bland annat redigerat denna bild till Elmblads Gulds annons. De finns på Götgatan 94 i Stockholm.


Grattis jenny 30 år!

En av mina absolut bästa vänner fyller 30 idag :-) Var där igår på fika och då fick hon ett fint album med några av bilderna jag tog på deras bröllop i present...






Redigering- nytt försök

gick inte så bra att ladda upp bilder igår, så de kommer nu istället!











Lucia-redigerings dagen

Inte legat på latsidan... Idag var sista dagen att beställa på om man garanterat vill få sina bilder före jul, så den här veckan har beställningarna strömmat in! Efter de sista fotograferingarna nu i veckan har jag således åkt direkt hem och suttit några timmar varje kväll framför datorn, och idag har jag suttit hela dagen. Några timmar bara  imorgon så är det klart!

En av de senast fixade bilderna :-) tänkte ladda upp fler, men uppladdningen slutade funka precis... testar igen imorn ;-)





RSS 2.0