24 juli

Idag fotade jag den här underbara familjen, så fina allihop och supertrevliga! Tog bilder med studioljus, och precis när vi skulle ta de sista bilder så välter min studioblixt och slutar helt fungera! typiskt denna vecka då jag precis lämnat in mina andra blixtar på lagning. Vi tog de sista bilderna i trappen med dagsljuset, här nedan ser ni en av dem! Sen var det bara att ringa YFO för att få tag på blixtar till kvällens morgongåve-fotografering ;-)

 

sååå söt liten kille!

Trash the dress - Johanna

Idag har vi haft riktigt kul! Trashade coola Johannas fina Garamaj- klänning! eller ja... den blev lite blöt iaf.... men inget som inte lite kemtvätt kan fixa! Duktiga Lisa fixade hår och smink i ateljen och sen åkte vi runt en del... kommer fler bilder på hemsidan, riktigt svårt att plocka ur bilder idag! Efter spö-regnet på Grönan så skjutsade Johannas gulliga make oss vidare, han hade t.om tänkt på att ha med varm choklad till oss i en thermos!!! 

Johanna har verkligen varit super-cool idag- inget var omöjligt att göra!











helena och emil- Gävle

Igår fotograferade jag Helena och Emil i Gävle, först i Hedvigs trädgård, växthus som också går att hyra som festlokal, där ägde sedan även vigseln rum. Sedan åkte vi till golfbanan vid Valbo :-)











Laura & Winston

Bilder från dagens bröllop i Enebybergsgård, bilderna på paret är tagna i Ulriksdal :-) 


Lauras gulliga systerdotter, riktigt charmerande liten linslus!



Första kyssen som man och hustru!!!!



Student

Idag fotade jag Jacobs studentfoton, fotade hans bror Daniel förra året :-) 



Lou Reed

Såg Lou Reed igår! verkligen kul att ha sett en sån legend! var riktigt snyggt också med bilder på bakgrunden och vackert med barnkören...



Bröllopsguiden och Gamman

Hanna & Mark blev månades bröllopsbild nu i juli, och Lina & Micke veckans brudpar på Gamman ;-) 






Johan

Fotade lille Johan i lördags :-)



Felicia

Idag fotade jag en glad liten tös! så gulligt med snickarbyxor på småttingar, fällen hon sitter på kom från hennes mosters gård :-)

Satt sedan ca 3 timmar med Catrin och Tomas som gifte sig den 14 juni och valde bilder till deras album, vi glömde helt bort tiden när vi satt och kikade ;-)



080702

idag fotade jag lilla Klara och sedan Oscars studentfoton. Oscar skulle ta bilder förra veckan, men kom på att han glömt studentmössan hemma så vi flyttade tiden till igår som sedan bokades om till idag.... 

igår bokade jag om alla mina bokningar då jag fått veta i måndags att min pappa ligger på sjukhus i Frankrike efter ha blivit överfallen av fyra killar, ända tills igår kväll så trodde läkarna att han skulle bli blind på ena ögat, men nu har vi fått veta att han kommer få tillbaka synen om ca 3 veckor, otroligt härlig nyhet efter ett dygns oro! var med andra ord inte i form att ta bilder igår och eftersom alla kunde något annat tillfälle kunde jag med gott samvete ta ledigt på eftermiddagen och träffa en vän. 







RSS 2.0