Siobhan & Tobias

I lördags fotograferade jag heldagsbröllop! strax före tio anlände jag och min sambo ( dagens snyggaste assistent/bonusfotograf) till parets hem i Kungsängen där de gjorde sig iordning. Sedan bar det iväg till Skoklosters slott vackra park för den "officiella fotograferingen". Precis när vi satte oss i bilarna på väg till kyrkan började regnet hagla ner! lagom tills vi kom fram slutade det regna och det var uppehåll tills vi åter satte oss i bilarna! vilken tajming! Mottagningen ägde rum på Skoklosters wärdshus. Otroligt fin dukning!


Siobhans lilla goja! och den fina ringasken i form av en liten psalmbok. Från Tobias föräldrars bröllop!


 



finfina dukningen!



I början av middagen fick brudparet ställa sig upp med sina respektive föräldrar, fick varsin sax och sedan "klippa banden"  :-)

Wilhelm

Fotade lille Wilhelm idag, han är son till det andra paret jag fotade den 14 juni, sa att de gärna fick komma in och ta lite bilder på honom i studion då han inte kunde vara med på bröllopsfotograferingen. Han var en seriös liten kille idag, men nog så söt ändå! han bjöd dock på några små leenden efter en stund ;-)



Lina & Michael

Brudparet jag fotograferade på midsommarafton lyste verkligen upp även min dag med sin kärlek! Det är alltid så härligt att få vara med och bevittna riktig kärlek och glädje, det var en riktigt rolig och härlig fotografering utanför rådhuset. Sedan bar det iväg mot Ingarö för paret där de skulle ha sin vigsel och ut till Ljusterö för mig för att träffa min goda vän Jenny. Missade precis dansen runt midsommarstången som min vän leder varje år, men det var det värt :-)




Blommorna ville inte riktigt sitta kvar i buketten och lossnade ett antal gånger, men med lite pillande så blev den hel och fin igen!

tre sötingar

fotade tre söta små bebisar idag, Teo här fotade jag först ut :-)



I ett regnigt Haga

fotograferade två mycket trevliga brudpar i regnet i lördags!











Helena & Johan

I lördags fotograferade jag bröllop vid Ulrikdals slott, älskar den fina naturen de har, och inte minst den härliga trädallén!







Carmens student

Igår tog min lillasyster studenten. Bilden bakom henne är tagen den 4 juni 1999, då jag tog studenten från samma gymnasium :-)



student-tider

Imorgon är min systers stora dag, äntligen dags för studenten ;-) Hon tog sina bilder igår med två vänner, tog även en hel del bilder på dem en och en :-) syrran är längst till vänster!

image70

modellateljen

Börjat samarbeta med fotografen Tina Nilsson, körde en gör-om-mig helg nu i helgen som första jobb ihop. Vi hade jättekul, Lisa sminkade och vi fotade! Vi kommer köra ihop någon helg i månaden efter bröllopssäsongen. Mer info på vår sida modellateljen.com.

Nu i helgen fotograferade vi bland annat min vackra mor som får bli dagens bild. Kul att få fina bilder på mamma, inte varje dag man har make-up artist till hands!

image69

RSS 2.0