Rasmus & Ida

Idag kom min goda vän jenny förbi med sina gullungar! inte träffat Ida sen hon var bara en månad, jättekul att få se hur stora de blivit!



Tema vitt med svart spets-Jenny & Janne

Fotograferade detta mysiga par idag i Täby, så gulliga och så kära  :-)





Roméo 18 år!

Idag fyller min äldste bror 18 år! Grattis, grattis, grattis från en stolt storasyrra!

Artikel på Allt om bröllop.com


bilar

Fick beställning på bland annat dessa bilder igår :-)



Söta barn....

Fotade 3 gullungar idag. Lilla Alma med sitt störtsköna leende och syskonen Karl & Lisen. Efter fotograferingen sa Lisen att det här var ju jättekul, vi kan komma tillbaka!" 





Siobhan & Tobias- Trash the dress

Idag har vi tagit trashbilder på söta Siobhan & Tobias vars bröllop jag fotade den 28 juni i år :-)  Efter att Angela Tryggvesson sminkat och fixat håret på S i ateljen åkte vi till St:Eriksplan och tog bilder innan Tobias skulle iväg på möte. Sen åkte vi till Skokloster där vi tog bilder vid det gamla flygplanet, i slottsparken, i slottet och i vassen.... kommer fler bilder en annan dag! 





carinas Trash the dress bilder

Lite bilder från förra trashningen som ni sett lite "bakom kulisserna" på :-) På tisdag ska Siobhan, vars bröllop jag fotade den 28 juni, trasha sin klänning!













bilder från mobilen lördag kväll/natt

 

2:a plats årets SFG-fotograf!!!

Var på Svenska Fotogruppens höstmöte i helgen. Gick rätt bra i tävllngen! Varje fotograf fick bidra med 5 bilder var, vi var ca 45 fotografer från hela Sverige där, och alla mina bilder fick priser :-) så jag fick en silverpokal då jag kom på 2:a plats, samt en brons-medalj i Bröllopsfoto samt 6 diplom :-) Rätt bra för min första tävling! 


3:e plats bröllopsfoto, brons-medalj


10:e plats bröllopsfoto


5:e plats porträttfoto


6.e plats porträttfoto


5:e plats barnfoto

Trash the dress-Carina 080909

Carina kom till Stockholm igår kväll med sin trevliga dotter Elisabeth för att idag trasha klänningen! Trots regn och kyla höll alla ett strålande humör, för det är ju bara sååå kul att trasha! Blev riktigt kallt i vattnet, men Carina höll god min. Dagens bilder har Elisabeth tagit "bakom kulisserna", lägger upp egna bilder så snart jag hinner välja ut och redigera ;-)





fastnade lite tistlar på klänningen som vi sedan vi efter lite pill fick bort......



Ann-Sofi & Mårten 080906

I lördags fotograferad jag det här underbara paret vid Stadshuset :-)













RSS 2.0