Allt om bröllop

Tidningen Allt om bröllop ringde upp mig förra veckan och ville publicera ett av mina bröllop i september-numret, jättekul! Ringde upp brudparet som gärna ville vara med :-)

I lördags fotograferade jag dessutom ett bröllop som filmades för en dokumentär som ska visas i början på nästa år i TV4+. Jag var med hos från frisören och ca 2 timmar efter vigseln. Bruden var så vacker, och hon hade verkligen en urtjusig tiara och jättefin klänning. Ska bli spännande att se programmet sen, lite mysko att ha kameror runtomkrng sig när man jobbar, är van att vara den som är bakom kameran ;-)

Min nya ateljé

Den 1/5 fick jag tillgång till min nya, stora fina ateljé vid Odenplan! Gunn Fotograf gick i pension och jag fick förtroendet och den stora äran att få ta över hennes lokal.
 
Min förra ateljé låg på Strindbergsgatan 50 vid Karlaplan, den var jättefin den också, hade dessutom precis totalrenoverat den efter ca 2 år.... nu är det bara att ta fram målarbyxorna igen. Toaletten målade jag om för någon vecka sen, den var i princip spy-grön så det var prio 1... nu är den röd med schackrutigt golv :-)

Stormtrivs i mina lokaler och har dessutom närmare hem! Blir mycket mer barnfotograferingar nu vilket är jättekul! Tidigare år har det främst bröllop på somrarna, det är alltid lika kul att få äran att föreviga en så stor dag! Vackra klänningar, fina miljöer och glada människor- kan man ha ett bättre jobb?

Fredag

Rätt lugn dag, fotade 3-4 ID-foton, en liten baby och brudparet jag ska fota 4 augusti kom på besök, lyckades komma ifrån jobbet bara en timme efter att jag stängt- måste vara rekord!

Imorgon vankas det baby-fotografering samt en möhippa! Alltid kul att se vad de ska hitta på åt bruden... de kom och lämnade tilltugg, champagne och lite kläder häromdan så de slapp ha med sig det på de andra aktiviteterna. Jana kommer sminka bruden den här gången så det borde bli superbra!

Solna

image1

"Photography is memory rended visible"

Hej!

Jag heter Åsa och jobbar som fotograf. Jag har en porträttateljé vid Odenplan i Stockholm och fotograferar främst bröllop, möhippor, porträtt, barn och husdjur, men även en del för företag.

Jag tänkte i denna blogg ge er tips & råd med allt som har med bröllop att göra, men även svara på frågor om fotografering i största allmänhet :-)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0