Jeanette & Daniel 080816

I lördags, den 16 augusti gifte sig min vän Jeanette med sin Daniel!!!! Väldigt speciell känsla att fotografera en väns bröllop, och mycket hedrande! Tack Jeanette för detta fantastiska förtroende! Jag skulle egentligen bara fota från förberedelserna tills porträtten efter kyrkan, men svårt att låta bli att ta bilder under resten av dagen.... Jag och Jeanett har känt varandra sedan 1997, då vi båda fick sommarjobb i en syatelje. Hon träffade Daniel 2003 och förra året gick han ner på knä i en restaurang under deras Paris-week-end, med precis rätt ring!!!! gull-Daniel!

såååååå sött! alla andra på salongen håller med.....







Johanna, brudens tärna som själv stod brud i år! Fotograferade även deras bröllop! se inlägg Johanna & Fredrik ;-)


Jag och min underbare sambo, gäster/ fotografer ;-)


de lyckliga tu!






Det fina smycket Johanna fick....




Lek senare på kvällen, brudparet tar sin egen sko samt respektives, och svarar på gästernas frågor genom att lyfta sin egen sko eller den andra som svar... frågor som "vem städar oftast" vem planerade bröllopet mest" osv.... De höll för det mesta med varann, men riktigt kul lek!

Vinnarna i Street tävlingen- Titti & Pontus!

I april var jag med och ställde ut på Streets bröllopsmässa, första pris på 2000:- i rabatt på bröllopsfotogrfaeringen vann härliga Titti och Pontus! Var ett barfota bröllop ute på Pontus föräldrars landställe. Musik- All you need is love, och Abba såklart!









Jeanette & Jonas 080808-Stockholms tema

080808 gifte sig Jeanette och Jonas, de ville ta bilder med Stockholm som bakgrund. Jeanette har flyttat runt en del men har nu hittat sin plats i Stockholm, en extra bra anledning till att välja detta datum! De har även en liten kotte på väg! :-)
Regnade nästan hela dagen, utom just när vi skulle fota :-)






såååå söta!








färglad tärna! hade andra skor med sig också, men ska man vänta i regn så ska man....

Therese & Andreas 080802

Jag har varit så dålig på att lägga upp inlägg på bloggen, haft för mkt fotogrfaeringar och beställningar, men nu kommer det!
Therese & Andreas gifte sig den 2 augusti I Filipstad, och trots att regnet öste ner mestadels av dagen blev allt mycket lyckad och det fina brudparet lät sig inte nedslås av vädret!


den passade i butiken....


brudens mor får syn på sin dotter


klänningen var lite lång, så efter en jakt på säkerhetsnålar började uppnålningen.....







Brudens gullige far lämnar över döttra sin






skål till brudparet!

Då det regnade så mkt utanför kyrkan så skuttade vi ut 10 minuter mellan rätterna för att få lite bilder i den fina herrgårdsträdgåden.





RSS 2.0